úterý, 10 říjen 2017 13:58

Západ na Friesových boudách - 10. října 2017

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

Je mi jasné, že tento obrázek (složený z pěti fotek na výšku) je tak říkajíc o ničem, ale nechávám si jej z ryze osobních sentimentálních důvodů.

(vraceli jsme se z jedné poměrně dlouhé tůry, už byla skoro tma, rychle se ochlazovalo a foukal studený vítr. Jáchym se zastavil sto metrů od hotelu a celou věčnost jen tak stál opřený o hůlky, na volání nereagoval. myslel jsem, že je smrtelně vyčerpaný a že jej budu muset na pokoj odnést, když tu se probral, přišel za námi a šťastně prohodil, že „obdivoval červánky“) 

V každém případě já takové návaly štěstí se svým novým Galaxy S8 nezažívám. Gorilla Glass 5 sice přežije pád z patnáctého patra, může jej bez poškození přejet tank a v případě nouze jej lze použít místo podložky pro naklepávání řízků železnou paličkou. Co je to ale platné, když jej poškrábe i kapsa od kalhot nebo kožené pouzdro (vyhledávací dotaz „galaxy s8 scratches easily“ mi dnes na Google vrátil ne příliš optimistických 922.000 záznamů)? Jako by byl vyroben z tvrzeného másla (není to náhodou důvod pro hysterické zdražování této potraviny?).

Neodbytně se mi na mysl vkrádá otázka - který marketingový mág se rozhodnul ochránit nejnovější řadu nikterak levných telefonů proti útoku tankové jednotky a zaplatit za to náchylností na poškrábání hadříkem na brýle? Nebo jsem snad někde v manuálu přehlídnul doporučení skladovat telefon v nepolstrovaném pouzdře ukutém z tvrdé sibiřské oceli?

 

Přečteno 1366 krát Naposledy změněno úterý, 10 říjen 2017 14:28
Comments (0)
Ještě zde nejsou žádné komentáře.
Napište komentář
Nepřihlášený uživatel
×
Suggested Locations
Opište text z obrázku

Prohledávání článků

Reklama

Poslední komentáře

Martin posted a comment in Move On No.1
Dá se :) Guiness to ještě úplně není, ale vůbec mě to neuráž...
Štěpán posted a comment in Move On No.1
Tak jak to dopadlo?
Petr posted a comment in Kyvety a "kegerátor"
Ohledně výčepního kohoutu. Není potřeba nic extra vymýšlet, ...
Popřípadě by šlo do madel strčit trubku, druhou trubku nasad...
Martin posted a comment in Dvanáct grádů No.29
Tak to už si fakt nepamatuju...

Náhodný výběr