pátek, 20 duben 2012 10:29

Buses only - 20. dubna 2012

Ohodnotit tuto položku
(0 hlasů)

RTFM

Když jsem se v návodu k aktualizaci firmwaru Xtreamer Prodigy Black stran postupu dočetl "Plivněte si přes pravé rameno, třikrát vytáhněte zařízení ze zásuvky, na dálkovém ovládání stiskněte zaráz! jedenáct čudlíků a držte je 666 vteřin, USB disk s novým firmwarem zapojujte postupně do všech portů ve směru hodinových ručiček, rozkousněte zkažené kuní vejce nadívané oslím penisem sušeným za úplňku a pak postupujte podle pokynů na monitoru", přišlo mi to v lepším případě jako vtip, v horším jako bug Google Translate mezi taiwanštinou a angličtinou.

 

Pohrdlivě jsem si odplivnul (tuto část návodu jsem dodržel), zapojil jsem flash disk a v menu zvolil položku Firmware Upgrade. V ten moment se obrazovka zaplnila chybovými hláškami a Prodigy beznadějně zatuhlo...

 

Znovu jsem se (lehce zoufale) začetl do manuálu, kde mi až nyní(!) padnul zrak na formulku "If you do you will brick your device and we will not honor it as RMA. If you are not sure what you are doing just don't do it." Hmm, super.

 

Naštěstí pomohlo diskusní fórum plné zoufalého volání o pomoc lidí z Evropy, kteří postupovali jako já (vzhledem k sezónnímu nedostatku sušených oslích penisů). Řešení bylo prosté - stačilo postupovat podle originálního návodu s maličkou odchylkou - nadívané kuní vejce se muselo spolknout.

Přečteno 2080 krát
Comments (0)
Ještě zde nejsou žádné komentáře.
Napište komentář
Nepřihlášený uživatel
×
Suggested Locations
Opište text z obrázku

Prohledávání článků

Reklama

Poslední komentáře

Martin posted a comment in Move On No.1
Dá se :) Guiness to ještě úplně není, ale vůbec mě to neuráž...
Štěpán posted a comment in Move On No.1
Tak jak to dopadlo?
Petr posted a comment in Kyvety a "kegerátor"
Ohledně výčepního kohoutu. Není potřeba nic extra vymýšlet, ...
Popřípadě by šlo do madel strčit trubku, druhou trubku nasad...
Martin posted a comment in Dvanáct grádů No.29
Tak to už si fakt nepamatuju...

Náhodný výběr